0548 - 53 00 0

Kom binnenkijken op 30 maart

Nieuwsgierig naar de indeling en de ruimte van de 12 luxe appartementen in hartje Markelo? Dit is uw kans! Op zaterdag 30 maart a.s. bent u tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom op de open dag om te ervaren hoe mooi het wonen in Kistemaker is. U kunt een rondleiding krijgen om een aantal appartementen te bekijken en informatie op te vragen over het project. Team Kistemaker vertelt u graag over de hoogwaardige afwerking van de appartementen en de mooie ligging in het centrum van Markelo.

12 appartementen in twee gebouwen

De appartementen variëren in oppervlakte van 98m2 tot 115m2 en hebben allemaal een eigen parkeerplek, berging en buitenruimte. De appartementen worden opgeleverd inclusief hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Het projectaanbod bevat een wastafelcombinatie, een douchehoek en een wandcloset, uiteraard alles van topkwaliteit. En ook fijn; de appartementen hebben 2 slaapkamers. Ideaal voor als u logees krijgt!

Ik wil meer informatie

Villa Görkink

Villa Görkink is een moderne villa met een statige architectuur. De hoge gevels en grote, verticale kozijnen zorgen voor een klassieke uitstraling.

Villa De Jippe

Villa De Jippe is landelijker dan Villa Görkink en sluit perfect aan bij de bebouwing in de omgeving en de andere panden in de Grotestraat.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
Tel. 0548 - 53 00 00
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Berends Naafs Makelaars
Grotestraat 19
7471 BK Goor
Tel. 0547 - 27 25 47
www.berendsnaafs.nl

Cookie policy     Privacystatement          Realisatie: Stijlgenoten